WAT IS WALKEYE ?


Wat is het ?

De WalkEye is een unieke loopanalyse tool welke u een optimale oplossing biedt bij het analyseren van afwikkel patronen tijdens het lopen. De uitgangspositie bij het ontwikkelen is altijd geweest om een zo accuraat mogelijke analyse te kunnen afnemen.

De Walkeye is ontwikkeld als tegenhanger van andere analyse tools. Bij het lopen op een loopband met camera is de afwikkeling vaak anders als bij het niet lopen op een loopband. Dit omdat een gemiddeld persoon niet gewend is om op een loopband te lopen. Bij de WalkEye is dit niet het geval omdat de camera meeloopt met de loper. Dit zorgt voor een optimale analyse.

De WalkEye wordt in samenspraak met u op uw wensen gemaakt. Zo is het mogelijk een simpele webcam op de WalkEye te plaatsen, maar is het ook mogelijk deze te leveren met een volledig 3D camera systeem.

De voordelen ?

Unieke tool om bewegingsanalyses uit te voeren, waarmee u u onderscheidt van de concurrentie.
Eenvoudige bediening, leer binnen een uur hoe de WalkEye werkt.
Geschikt voor meerdere toepassingen.

De WalkEye is er in vele uitvoeringen, de WalkEye wordt vervaardigd op uw wensen. Graag zouden wij in overleg met u willen bepalen welke uitvoering optimaal bij u past. De prijs hangt af van de lengte van de baan, de kwaliteit van de camera, de kwaliteit van de materialen.